Over Jureka

Jureka staat bekend om haar hoogwaardige juridische dienstverlening voor zowel particulieren als ondernemingen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in een aantal verschillende rechtsgebieden, waar onze cliënten hun voordeel mee doen en gegarandeerd zijn van het maximaal haalbare resultaat. Jureka biedt een antwoord op al uw juridische vraagstukken en ook voor het controleren of het opstellen van juridische documenten zijn wij de beste keus.

Rechtshulp met een prijs bekroond

Hetgeen Jureka onderscheidt van andere kantoren is het feit dat Jureka juridisch advies verleent in maar liefst 7 verschillende talen. Onze juristen staan zowel nationale als internationale cliënten bij in hun eigen taal. Jureka maakt juridisch advies breed toegankelijk door het 24 uur per dag, 7 dagen in de week en in maar liefst 7 talen aan te bieden. Dit heeft er tevens toe geleid dat de juridische dienstverlening van Jureka onlangs in de prijzen is gevallen. De DIBE Foundation heeft in samenwerking met de TiasNimbas Business School, van de Universiteit van Tilburg, de oprichter van Jureka bekroond met de “All-round Young Talent Award”.

Persoonlijke Aandacht

Maximaal haalbare resultaat

Concurrerende tarieven

Binnen 24 uur een reactie

HET TEAM

Onze Medewerkers

Farah Roshangar

Voorzitter

Wij bieden kosteloos kwalitatieve advies aan zowel ondernemers als particulieren in verschillende talen en maken het recht toegankelijk voor een ieder.

Corné van de Wiel

Secretaris & Vestigingsmanager - Jureka Tilburg & Oisterwijk

In een steeds ingewikkelder wordende samenleving is het vaak lastig te achterhalen waar u recht op heeft en hoe u dit recht ook kan halen.

Yoenes Kameh Khosh

Penningmeester & Vestigingsmanager - Jureka ’s-Hertogenbosch

Yoenes grijpt de koe graag bij de horens en biedt een passende oplossing voor uw probleem.

Magdalena Avanesian

Jurist & Vestigingsmanager - Jureka Eindhoven

Magdalena beschikt over een scherp analytisch vermogen en luistert naar uw zaak met volledige aandacht.

Babak Khani

Jurist & Vestigingsmanager - Jureka Helmond

Babak staat verschillende gemeenten in Nederland bij en adviseert daarnaast particulieren en ondernemers op het gebied van bestuursrecht.

Monika Šćekić

Jurist & Vestigingsmanager - Jureka Helmond

Monika begeleidt ondernemers en staat ze bij in de procedures waar menig ondernemer in belandt.

Denise Gunst

Jurist

Denise weet u als ondernemers van de valkuilen te behoeden en grijpt in daar waar het nodig is.

Simone van de Laar

Jurist

Simone staat personen bij die te maken hebben met het arbeidsrecht, sociale zekerheid en fiscaalrecht, te denken aan Belastingdienst toeslagen en aangiften.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

RECENSIES

"De juristen van de stichting Jureka weten zaken effectief aan te pakken. Tijdens de gratis spreekuren in de bibliotheek Tilburg Centrum legde ik ze mijn probleem voor. Zij vertelden mij hoe de zaak er juridisch voorstond, wat de procedure zou zijn en wat de kosten waren. Na mijn goedkeuring werden de juridische documenten opgesteld en naar de tegenpartij verstuurd. Ondertussen hield de jurist die verantwoordelijk was voor mijn zaak nauw contact met me over de ontwikkelingen die zich voor deden. Mijn zaak werd uiteindelijk gewonnen en er kwam een eind aan alle ellende. Ik beveel Jureka aan omdat het eerlijke mensen zijn, duidelijk communiceren en geen genoegen namen met minder dan ik recht op had."

De heer J. Froklage

"Sinds jaar en dag behandelen de juristen van Jureka al onze juridische zaken naar uiterste tevredenheid. Zowel de oprichting als de uitbreiding van onze onderneming is juridisch mogelijk gemaakt door Jureka. Daarnaast bieden ze de nodige ondersteuning op het gebied contracten, personeel en verzekeringen. Jureka maakt kwalitatief goede rechtsbijstand, met persoonlijk contact, betaalbaar voor het MKB."

Maledia

"Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen de juridische zaken van ons bedrijf over te laten aan de deskundige juristen van Jureka. Zij adviseren bij geschillen en procederen daar waar het nodig is. De juristen beheersen verschillende talen, wat van pas komt bij internationale overeenkomsten. "

Coolmix

TOP
WhatsApp chat
X