Rechtsbijstand

“Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is dat een gebrek aan moed” – Confucius 551 vC – 479 vC, Chinees wijsgeer

Resultaatgerichte juristen behandelen al uw juridische vraagstukken. Wij behartigen graag uw belangen en staan daarbij garant voor een persoonlijk contact, snelle service en advies op maat. Het kantoor biedt betaalbare hulp bij het oplossen van diverse sociale en juridische problemen voor bedrijven en particulieren.

Rechtsbijstand MKB Nederland

Iedere ondernemer heeft met enige regelmaat behoefte aan juridisch advies. Zowel bij het starten als bij het runnen van een eigen onderneming komt meer kijken dan verwacht, zeker op juridisch gebied. Geen enkele ondernemer wil zijn bedrijf onnodig risico laten lopen. De juridische zaken zullen dus goed geregeld moeten worden. Jureka kan u hierbij van dienst zijn. Onze juristen adviseren, ondersteunen en bemiddelen door middel van oplossingen die passend zijn voor uw eigen bedrijfscultuur. Jureka biedt de ondernemer een breed aanbod van juridische diensten tegen een reëel tarief. Zo kunt u uw onderneming voorzien van de beste juridische advisering en ondersteuning.

Als ondernemer kunt u op onze juristen vertrouwen als het gaat om het incasseren van openstaande facturen, het juridisch begeleiden van een nieuw op te zetten onderneming of het juridisch begeleiden van reeds bestaande ondernemingen. Daarnaast is Jureka gespecialiseerd in het opstellen van diverse documenten die u bij uw bedrijfsvoering nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, vof- of maatschapsovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht en huurovereenkomsten. Indien de documenten al opgesteld zijn, screenen wij die op uw verzoek. Deze worden door ons gecontroleerd op vernieuwde wet- en/of regelgeving. Zo bent u er zeker van dat u werkt volgens de allernieuwste wet- en regelgeving.

Rechtsbijstand particulieren

Heeft u een probleem, wilt u weten wat uw rechten zijn of moet u een belastingaangifte doen over het voorgaande belastingjaren? Dan bent u bij Jureka aan het goede adres. Jureka biedt antwoord op al uw juridische vragen en kan u vertegenwoordigen in een civiele procedure bij de rechtbank, sector kanton. Onze juristen kunnen u voorzien van advies over uiteenlopende vragen o.a. op het gebied van het arbeidsrecht, huurrecht en verzekeringsrecht. Daarnaast zijn onze juristen gespecialiseerd in het verzorgen van al uw belastingaangiften en verstrekken u belastingadvies op alle terreinen. Met de kennis en ervaring van Jureka aan uw zijde staat u sterk.

TOP
WhatsApp chat
X