“Schrijvers bouwen luchtkastelen, lezers wonen er in, uitgevers innen de huur” – Maxim Gorki 1868-1936, Russisch schrijver

Door de uitgebreide huurrecht praktijk en de ervaring in het adviseren van en het verlenen van rechtsbijstand aan (commerciële) verhuurders en huurders, zijn wij in staat om u deskundige ondersteuning te bieden bij onderhandelingen over, en bij het opstellen, sluiten en beoordelen van huurovereenkomsten. Wij behandelen onder andere zaken met betrekking op woonruimtes, bedrijfsruimtes, renovaties, reparaties en gebreken.

Vastgoedcontracten en geschillen daarover zijn vrijwel altijd van belangwekkende omvang. Het is raadzaam uw contracten goed in te richten en regelmatig aan de nieuwste wettelijke stand van zaken aan te passen. Het beoordelen van en adviseren over huurovereenkomsten, opstellen van huurovereenkomsten, advies en procesbijstand in beëindigingskwesties, advies en procesbijstand in huurprijskwesties en het uitvoeren van legal audit huurovereenkomsten behoren tot de mogelijkheden.

TOP
WhatsApp chat
X