Het eerste wat onze cliënten vaak opvalt zijn onze sterk concurrerende tarieven, die professioneel rechtshulp voor een ieder betaalbaar maken. De tarieven die de stichting Jureka hanteert zijn beduidend lager dan de tarieven die andere advocatenkantoren hanteren. Daar komen vaak ook nog 6% kantoorkosten bij. In tegenstelling tot andere kantoren berekent Jureka geen kantoorkosten en verlenen wij onze diensten flexibel door heel Nederland. Jureka biedt kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening aan tegen de beste tarieven.

Gratis intakegesprek

Bij het eerste gesprek maken we een globale beoordeling van de noodzakelijke werkzaamheden en de juridische mogelijkheden. Jureka levert maatwerk en wil u vooraf duidelijk informeren over de kosten. Hierbij gaan we uit van de inspanning die nodig is om aan uw wensen te voldoen.

Draagkracht & declaratiemethoden

Ons kantoor hanteert verschillende uurtarieven voor ondernemingen en particulieren. Naast de standaardtarieven die wij in rekening brengen is het thans mogelijk om hier vanaf te wijken. Uw financiële draagkracht in acht genomen kan ons kantoor het uurtarief naar beneden bijstellen. Daarnaast komt het ook voor dat wij met cliënten twee verschillende bedragen afspreken die betrekking hebben op het eindresultaat. Mocht de doelstelling onverhoopt niet worden bereikt, dan berekenen wij een lager tarief. Mocht de doelstelling wel worden bereikt, dan berekenen wij een hoger tarief. Tot slot is het ook mogelijk om een gefixeerd bedrag voor de hele zaak af te spreken. De eventuele extra werkzaamheden die met de zaak gemoeid zijn nemen wij dan voor onze rekening.

MKB & prijsafspraken

Jureka weet als geen ander welke juridische risico’s ondernemers lopen. Ons kantoor heeft voor veel ondernemingen juridisch het fundament gelegd. Daarnaast blijven we die ondernemers beschermen en adviseren voor en over valkuilen. Voor het MKB is het daarom mogelijk om vaste prijsafspraken te maken voor meerdere opdrachten. Zo kunt u denken aan het opstellen en screenen van arbeidsovereenkomsten in de uitzendbranche, of het opstellen en verzenden van aansprakelijkheidsstellingen in de verzekeringsbranche.

TOP
WhatsApp chat
X